• cargotender
    modul de organizare a licitatiilor anuale
  • cargoplanning
    alocarea comenzilor de transport
  • cargoslot
    calendar de planificare a încărcărilor
Invită și creează grupuri de transportatori

Cu CargoTender organizezi transparent și simplu tendere anuale. Ai posibilitatea să căuți sau să inviți companii de transport noi, să organizezi o preselecție sau să colaborezi doar cu furnizorii agreați.

Reduci cu până la 15% bugetele de transport

Algoritmul platformei te ajută să reduci costurile anuale de transport cu până la 15%. Sistemul de semaforizare a ofertelor depuse oferă un feedback în timp real transportatorilor, cu privire la poziția în clasament după ce licitează pentru o rută. Acești își pot modifica oferta iar tu vei beneficia de prețuri mai mici.

Integrează și comunică cu sisteme de tip ERP

Poți transmite date din sau către SAP/ ERP și extrage rapoartele licitațiilor pentru o viziune de ansamblu și analiză în detaliu a ofertelor licitate.

Creează și utilizează grupuri personalizate de transportatori

Organizează rețeaua de parteneri logistici în funcție de criteriile importante pentru a gestiona facil comenzile de transport. CargoPlanning îți oferă posibilitatea de a trimite cererea de transport către grupul logistic creat pe baza criteriilor tale.

Conectează cu ERP/WMS/TMS

Integrează platforma cu orice tip de ERP (inclusiv SAP) și transmite automat comenzile de transport către sistem, apoi către partenerii de transport. Vei centraliza documentele și informațiile procesului de transport pentru a avea mereu acces la datele necesare.

Generează automat și rapid documentele de transport

Toate contractele și documentele de transport se generează automat pe baza informațiilor tale introduse în platformă și a confirmării partenerului logistic. Acestea se transmit către partenerii tăi și se stocheză pentru fiecare livrare în parte.

Reducerea bugetelor de transport prin licitatii online

Cu ajutorul licitațiilor online, în timp real, beneficiezi de cele mai avantajoase oferte si reduci astfel bugetele logistice cu peste 15%.

Controlează și gestionează activitățile de transport

Ai acces în timp real la statusul fiecărei livrări, locația acesteia, informații despre furnizor precum și bugetul alocat pentru fiecare operațiune în parte. Ai posibilitatea oricând să analizezi procesul logistic în detaliu pentru a gestiona activitățile logistice și pentru a lua cele mai bune decizii.

Generează automat rapoartele necesare

Cu ajutorul platformei CargoPlanning poți genera automat rapoartele necesare pentru a fi mereu la curent cu evoluția, costurile și istoricul activității de transport. Poți alege colaboratorii în funcție de istoricul lor și poți să planifici bugete pe baza activității anterioare.

Primești notificări prin email și SMS

Ești notificat cu privire la schimbările asupra statusului unei comenzi prin email sau SMS, astfel încât ai acces la istoricul deciziilor tale.

Accesibil de pe orice dispozitiv

Sistemul are o interfață prietenoasă și accesibilă atât pe laptop, tabletă cât și pe telefon.

Organizează calendarul încărcărilor și al livrărilor

Optimizezi activitatea depozitului și a rampelor prin organizarea unor sloturi dedicate activității de încărcare și descărcare.

Calendar colaborativ: transportator - operator depozit - operator transport

Invită transportatorii să își aleagă slotul potrivit pentru a încărca sau descărca mărfurile. Statusul unei comenzi se modifică de fiecare dată ce una dintre părți operează asupra unei comenzi de transport. În acest fel, ești la curent cu situația reală a livrărilor sau achizițiilor.

Accesibil online, de pe telefon sau tabletă

Ai control deplin asupra operațiunilor logistice prin posibilitatea de a verifica online, de pe telefon sau tabletă, activitatea din depozite și cum este ea coreltă cu cea din transport. Transportatorii pot accesa în orice moment CargoSlot pentru a modifica sau adăiga date.