• CargoTender
    save 15%
  • CargoPlanning
    save 10%
  • CargoSlot
    save 5%
1.Invită și creează grupuri de transportatori

Organizează licitații anuale într-un mod transparent. Caută sau invită companii de transport din baza de date CargoPlanning.

2. Scăderea costurilor anuale de transport

Procesul de licitații anuale iți permite să micșorezi bugetele anuale dedicate transportului. Sistemul de licitare și alegere a castigătorului te ajută să iei cea mai bună decizie cu privire la companiile cu care dorești să colaborezi.

3. Integrare și comunicare cu sisteme de tip ERP

Transmite date din sau către SAP/ ERP și extrage rapoartele licitațiilor.

1. Grupuri private de colaboratori

Organizează partenerii de transport în funcție de criteriile pe care le folosești în alocarea comenzilor. Transmite către un grup sau mai multe cererile de transport. Alege din grup doar transportatorii cu care dorești să colaborezi.

2. Conectarea cu ERP/WMS/TMS

Integrează platforma cu orice tip de ERP sau SAP și transmite automat comenzile de transport către platforma, apoi către partenerii de transport. Extrage datele de care ai nevoie pentru realizarea rapoartelor. Centralizează documente si informatii ale procesului de transport.

3. Scăderea costurilor prin organizare licitații

Funcționalitatea de organizare licitații pentru fiecare comandă, te ajută sa iți scazi cu peste 20% costurile de transport. În mai puțin de o lună, bugetele alocate transporturilor se vor micșora semnificativ.

4. Generare automată a contractelor de transport

Pe baza informațiilor introduse în platformă și a confirmării camionului și a șoferului, se va genera un contract de transport. Acesta se transmite pe email către transportator și poate fi printat, semnat și încărcăt în platformă. Astfel, vei avea o bază de date cu documentele fiecărui transport efectuat.

5. Control și privire de ansamblu

Vei ști în mod constant statusul în care se afla un transport, locația acestuia, informații despre transportator și bugetul alocat.

6. Notificări prin email și SMS*

Nu vei putea pierde nicio informație despre statusul unei comenzi datorită notificarilor prin email sau sms.

7. Accesibil de pe orice device

Accesează platforma utilizând laptopul, tableta sau telefonul.

1. Configurează sloturile dedicate încărcărilor

Planificare mai rapidă a încărcărilor - online, direct în platforma, pe baza comenzilor de transport confirmate.

2. Organizează încărcările pentru mai multe locații

În funcție de specificul business-ului, poți centraliza întregul proces de transport într-o singură aplicație. Organizează un calendar complet al execuției transporturilor din cadrul companiei tale.

3. Notificări legate de statusul camionului

Aflați în timp real dacă mașina dedicată transportului a fost încărcată sau daca așteapta în rampa de încărcare. Comunicați facil cu colegii din depozite și cu partenerii de transport.